13 March, 2018

Dolors Reig

Dolors Reig i Hernández

Dolors Reig (@dreig) és Psicòloga social i editora principal de "El caparazón", un dels espais més importants en castellà en la seua temàtica.Desprès d'uns 20 anys dirigint Centres, Programes i Projectes de Formació, treballa actualment com a freelance, professora, conferenciant, consultora en diverses empreses, institucions, administracions públiques, Escoles de Negoci i Universitats (UPF, Tecnocampus, Grau de comunitats i Màrqueting digital).

Forma part de comitès científics d'experts en social media, social media i educació i assessora a diversos governs nacionals i internacionals sobre temes de Social Media, Educació, etc. En 2012 ha publicat amb Deusto-Planeta "Socionomia", obra de referència sobre el que denomina la Societat augmentada. En 2013 publica també el llibre Els jóvens en l'era de l'hiperconnectivitat (barra lateral) , per la Fundació Telefónica i la Fundació Encuentro.

Més informació sobre Dolors: http://www.dreig.eu/caparazon/sobre-mi-2/

Social media i educació

En esta conferència parlarem de com ha canviat l'ecosistema social, informatiu i de coneixement dels nostres jóvens, i de com hem de canviar la metodologia a l'hora de formar-los a ells i a tots els que estiguem vivint ja en la societat postdigital, les característiques de les generacions connectades a tindre en compte a l'hora de planificar formació, les noves metodologies pedagògiques i tecnològiques (Flipped classroom, gamificació, transmedia, col·laboració, vídeo, xarxes socials, etc.) i sobre les tecnologies com eines d'apoderament, TIC, TAC, TEP i com vivim un canvi de paradigma que està transformant el món.