2 February, 2017

Breakout Edu: el joc com a eina d’aprenentatge

Rosa Liarte Alcaine

És professora de Geografia i Història d'Educació secundària en la Junta d'Andalusia. És coordinadora TIC en l'IES Cartima, Apple Education Trainer, Apple Distinguished Educator i Google Educator Level 2. Amant de l'ús de les tecnologies en classe, pots conèixer tot el seu treball en http://leccionesdehistoria.com.


DESCRIPCIÓ DE LA SESSIÓ:

Aprendrem sobre la gamificació en l'aula, amb una breu introducció sobre què és la gamificació i exemple d'açò en classe. Posteriorment, passarem a viure la gamificació de primera mà, resolent diferents enigmes en un Breakout EDU i prendre així exemple per a poder realitzar-ho en l'aula. Descobriràs els diferents reptes per a poder obrir una caixa plena de cadenats i com s'aconsegueix d'aquesta forma l'aprenentatge.


OBJECTIUS:

  • Acostar el joc com a eina d'aprenentatge al docent amb la finalitat de posar-ho en pràctica en l'aula en diferents graus acadèmics.
  • Realitzar una pràctica de gamificació resolent enigmes de Breakout EDU.
  • Donar eines per a poder realitzar un Breakout EDU en el context de la seua aula.

CONTINGUTS:

  • Què és la gamificació? Introducció a l'ús del joc en classe.
  • Experiències: Breakout EDU en classe.
PRESENTACIÓ DE LA SESSIÓ:

Rosa Liarte ha compartit en el seu blog la presentació i el vídeo resum de la sessió pràctica impartida. A continuació vos facilitem l'enllaç d'accés https://rosaliarte.com/breakout-edu-juego-herramienta-aprendizaje/.