24 October, 2015

Seu

El IV Congrés Nacional d'Innovació Educativa i Docència en Xarxa (IN-RED 2018) tindrà lloc al Paranimf de la Universitat Politècnica de València (edifici de Rectorat - 3A).
Plano_6Gbis

Ubicación de la sede

Aquí pot consultar com arribar a València i a l'edifici seu del congrés; així com accedir a un plànol interactiu de la universitat
Com arribar

Com arribar

Les conferències invitades tindrán lloc al Paranimf de l´UPV, situat en la 1ª planta de l´edifici de rectorat (edifici 3A), l'exposició de posters i el mostrador de recepció del congrés s'ubicarà en el Hall del Paranimf.
Les sessions de comunicacions orals tindran lloc en l'E.T.S. d'Enginyeria Informàtica (edifici 1G).
Les sessions pràctiques tindran lloc en el Centre de Formació Permanent (edifici 6G - Nexus ).
El menjar tindrá lloc a la cafeteria "El trinquet" (edifici 9D).

Hotels a València

INRED no té concert amb cap hotel en concret, atès que no hi ha hotels realment prop de la seu (<20 min caminant). No obstant açò, València té una bona xarxa de transport públic. Una bona alternativa pot ser reservar en un hotel en les rodalies de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Els següents hotels estan pròxims i tenen fàcil comunicació amb autobús amb el Campus de la Universitat Politècnica de València o a uns 30 minuts caminant. Zona de la Ciutat de les Arts i les Ciències Centre Ciutat (una mica més allunyats, però també ben comunicats per autobús)

Informació per al viatger

Si planeja passar diversos dies a València, pot interessar-li visitar les següents webs on pot trobar informació d'interès per a la seva estada a la ciutat.  
VLCTurime-300x67

València Turisme

 
TuristCard_Val-300x71

Tourist Card